Φωτιά σε πολυκατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

Φωτιά σε πολυκατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

Επί ποδός Πυροσβεστική και Αστυνομία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φωτιά ξέσπασε γύρω στις 12:30 σε πολυκατάστημα με ηλεκτρικών συσκευών στην οδό Νίκου Παττίχη.

Στην σκηνή βρίσκονται άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της, ενώ κλήθηκε και η συνδρομή της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σε πολυκατάστημα της Λεμεσού 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών - Υπέστη ελαφρά εγκαύματα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE