VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», αυτή την περίοδο έχει γεμίσει η θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά με αυτού του είδους το δηλητηριώδες ψάρι.
Αποτέλεσμα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα να διατρέχουν κίνδυνο οι τουρίστες που ψαρεύουν στην περιοχή αφού δεν γνωρίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε περίπτωση που κάποιος καταναλώσει το εν λόγω ψάρι.
Ο λαγοκέφαλος είναι ένα από εννέα τοξικά ψάρια που υπάρχον στην Κύπρο και για το οποίο δεν υπάρχει αντίδοτο.
Τα υπόλοιπα εννέα είναι το Τσιρίτσι, το φεγγαρόψαρο, ο παμπακάς, το βάτι, το λεοντόψαρο, ο σκορπίος, η δράκαινα και η κουρκούνα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




