Χωρίς συμφωνία για το πετρέλαιο η σύνοδος στη Ντόχα

Χωρίς συμφωνία για το πετρέλαιο η σύνοδος στη Ντόχα

Δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για το πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου στα επίπεδα του περασμένου Ιανουαρίου οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

Δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για το πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου στα επίπεδα του περασμένου Ιανουαρίου οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες που συμμετείχαν στη σύνοδο της Ντόχα.

«Δεν υπάρχει συμφωνία», είπε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Πετρελαϊκών Πηγών της Νιγηρίας, Εμάνουελ Ίμπε Κατσίκουου.

Την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου χωρίς συμφωνία επιβεβαίωσε και ο υπουργός Πετρελαίου του Κατάρ.

Σύμφωνα με τον Κατσίκουου, ένα ενδεχόμενο πάγωμα της παραγωγής θα συζητηθεί στη σύνοδο των χωρών-μελών του ΟΠΕΚ τον επόμενο Ιούνιο στη Βιέννη.

Πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters είπαν ότι οι τα μέλη του ΟΠΕΚ δήλωσαν στους εκπροσώπους των άλλων χωρών, που δεν μετέχουν στον Οργανισμό αυτό, ότι θα πρέπει πρώτα να επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ τους, πιθανόν στη σύνοδο του Ιουνίου, και ότι κατόπιν θα καλέσουν τις υπόλοιπες χώρες να συμμετάσχουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE