Τίτλοι τέλους στη σχέση αγαπημένης μας τραγουδίστριας; Μετά από 6 χρόνια σχέση τα πράγματα δεν πάνε καλά

Τίτλοι τέλους στη σχέση αγαπημένης μας τραγουδίστριας; Μετά από 6 χρόνια σχέση τα πράγματα δεν πάνε καλά

Πρωτοσυναντήθηκαν στις 11 Μαρτίου του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Έλλη είχε κληθεί να τραγουδήσει για τους Έλληνες παίκτες. Πριν από τον αγώνα των Ελλήνων, ο πανύψηλος Γιώργος (2,10μ.) σέντερ σηκώθηκε και χόρεψε την ώρα που τραγουδούσε εκείνη. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Από τότε έζησαν ένα πολύ δυνατό έρωτα αλλά η απόσταση που τους χωρίζει φαίνεται πως έδωσε τη χαριστική βολή.

  Η τραγουδίστρια, ΄Ελλη Κοκκίνου, κι ο μπασκετμπολίστας, Γιώργος Μπόγρης, διανύουν τον τελευταίο καιρό μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους καθώς; η απόσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντεύει να «νικήσει» τον έρωτά τους.

Ο μπασκετμπολίστας, λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων με την ομάδα του Μπιλμπάο, ζει εδώ και μεγάλο διάστημα στην Ισπανία.

[TheTOC]: Χώρισαν η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης

Η τραγουδίστρια, από τη μεριά της, λόγω του μονάκριβου γιου της, Αλέξανδρου, αλλά και των εμφανίσεών της σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερνε να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον καλό της.

 Να γιατί, σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του. Και αποφάσισαν να απομακρυνθούν για λίγο προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους. Παρ' ότι αγαπιούνται πολύ, οι συνθήκες ευνοούν τη φθορά που δεν έχουν φρενάρει ούτε τα τηλεφωνήματα ούτε το Skype. 

   Θα καταφέρουν να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να αναστρέψουν την κατάσταση; Ο καιρός θα δείξει...

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE