Άγιος Ιωάννης: Της έβαλαν βόμβα στην βεράντα αλλά δεν πήρε χαμπάρι – Πυροτεχνουργοί στη σκηνή

Άγιος Ιωάννης: Της έβαλαν βόμβα στην βεράντα αλλά δεν πήρε χαμπάρι – Πυροτεχνουργοί στη σκηνή

Καταγγέλθηκε στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου (16/04) από 44χρονη ότι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την οικία της και συγκεκριμένα στην βεράντα του σπιτιού της στον 'Αγιο Ιωάννη Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ίδια, ανέφερε πως υπήρχαν υλικές ζημίες.

Η 44χρονη σημείωσε το γεγονός πως γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα άκουσε την έκρηξη αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι σημειώθηκε στην βεράντα της οικίας της.

Μετά την καταγγελία,  μέλη της αστυνομίας και πυροτεχνουργος μετεβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν πώς η έκρηξη οφείλεται σε πυροδοτήση εκρηκτικού μεταλλικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος.

Η 44χρονη στην κατάθεση της ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κανένα. Να σημειωθεί πως η ίδια διαμένει μαζί με τον 17χρονο γιο της.

Από την σκηνή παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια όπου θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.