Άγιος Ιωάννης: Της έβαλαν βόμβα στην βεράντα αλλά δεν πήρε χαμπάρι – Πυροτεχνουργοί στη σκηνή

Άγιος Ιωάννης: Της έβαλαν βόμβα στην βεράντα αλλά δεν πήρε χαμπάρι – Πυροτεχνουργοί στη σκηνή

Καταγγέλθηκε στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου (16/04) από 44χρονη ότι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την οικία της και συγκεκριμένα στην βεράντα του σπιτιού της στον 'Αγιο Ιωάννη Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ίδια, ανέφερε πως υπήρχαν υλικές ζημίες.

Η 44χρονη σημείωσε το γεγονός πως γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα άκουσε την έκρηξη αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι σημειώθηκε στην βεράντα της οικίας της.

Μετά την καταγγελία,  μέλη της αστυνομίας και πυροτεχνουργος μετεβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν πώς η έκρηξη οφείλεται σε πυροδοτήση εκρηκτικού μεταλλικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος.

Η 44χρονη στην κατάθεση της ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κανένα. Να σημειωθεί πως η ίδια διαμένει μαζί με τον 17χρονο γιο της.

Από την σκηνή παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια όπου θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE