Κόβεται η εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας! Απογοητευτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

Κόβεται η εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας! Απογοητευτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

Όργιο φημών επικρατεί τις τελευταίες ώρες, ότι «κόβεται» η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha Αυτό που ακούγεται έντονα, είναι ότι οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας, δεν είναι ικανοποιημένοι από τα πτωτικά νούμερα του «Λόγω TiVis», γι’ αυτό και αποφάσισαν να ρίξουν πρόωρο τέλος.

Πρόωρο τέλος λοιπόν για την εκπομπή του Alpha, Λόγω Tivis. H εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως εκτός κάποιας συγκλονιστικής εξέλιξης, ολοκληρώνει τον κύκλο της τη Μεγάλη Τρίτη, 26 Απριλίου.

Όπως διαβάζουμε στο peoplegreece, οι υπεύθυνοι του καναλιού, έλαβαν δραστικά μέτρα μετά τα χαμηλά νούμερα, που σημείωνε η εκπομπή. Οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη ενημερωθεί πως δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους,γεγονός που δείχνει πως η απόφαση είναι ειλημμένη.

katerina kainourgiou

Την Παρασκευή 15/3 κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δεν έλειψαν οι σπόντες από τα μέλη του πάνελ, αλλά και τα τραγούδια με τους γεμάτο νόημα στίχους. Αναμένονται λοιπόν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως στον Άlpha Κύπρου δεν έχουν επενδύσει καθόλου στην ξανθιά παρουσιάστρια, η εκπομπή της δεν μεταδίδεται στο νησί μας, ενώ ούτε όταν έγινε η επίσημη παρουσίαση του σταθμού βρέθηκε στην Κύπρο, γεγονός που υποδηλώνει πως ήδη την θεωρούσαν «καμένο χαρτί»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE