Υποψήφιος βουλευτής αρνείται να βγει σε κυπριακή εκπομπή! Ο λόγος;

Υποψήφιος βουλευτής αρνείται να βγει σε κυπριακή εκπομπή! Ο λόγος;

Εδώ και μέρες απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ο ίδιος την Παρασκευή (15 /4) εξήγησε το γιατί...

Ο Ντίνος Χριστοδουλίδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα φιλανθρωπικά σόου του Mega Κύπρου κατεβαίνει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Μάη με το κόμμα της Συμμαχίας Πολιτών. 

Ο χοροδιδάσκαλος μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξομολογήθηκε το λόγο που τις τελευταίες μέρες δεν τον βλέπουμε στο πρωινό του ΡΙΚ με τον Λουκά Χάματσο και την Γαβριέλλα. 

 

Όπως εξήγησε «Πολλοί φίλοι με ρωτάνε καθημερινά γιατί σταμάτησα να παρουσιάζομαι χορευτικά το πρωινό στη τηλεόραση...... Απλά γιατί το θεωρώ αντιδεοντολογικό απέναντι στους συνυποψηφιους μου να έχω το πλεονέκτημα της τηλεοπτικής προβολής..... Τέλος!!!!!!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE