Έξω από το Προεδρικό ο Σύνδεσμος Αξιογράφων

Έξω από το Προεδρικό ο Σύνδεσμος Αξιογράφων

Ανακοίνωση σε σχέση με την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (17/04) έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εξέδωσε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

Οπως αναφέρει, περιήλθαν σε γνώση του Συνδέσμου `πληροφορίες ότι κομματικά σύνολα/κινήσεις, υποψήφιοι βουλευτές και νεοσυσταθείσα κίνηση που έχει σχέση με τα αξιόγραφα, και η οποία ουδεμία σχέση έχει μαζί μας, εξέφρασαν την πρόθεση να παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα διοργανώσουμε την προσεχή Δευτέρα έξω από το Προεδρικό”.

Ο Σύνδεσμος προσθέτει ότι “δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε οποιοδήποτε να συστρατευτεί μαζί μας, όμως η «ιδιοκτησία» της εκδήλωσης ανήκει αποκλειστικά στον Σύνδεσμό μας, και όσοι θα παρευρεθούν θα πρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που εμείς ετοιμάσαμε και σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε κατά γράμμα”.

“Με αυτές τις προϋποθέσεις μπορούν οι πιο πάνω να εκπροσωπηθούν στις εκδηλώσεις μας” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE