ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 91χρονης – Χάθηκαν τα ίχνη της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 91χρονης – Χάθηκαν τα ίχνη της

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 91χρονης από την Λεμεσό καθώς δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/04)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/04) στο ΤΑΕ Λεμεσού από τον 71χρονο γιο της ελλείπουσας, ότι η μητέρα του έχει εξαφανιστεί.

Όπως ενημερωθήκαμε, η ηλικιωμένη πάσχει από αλτσχαιμερ και απουσιάζει από την οικία της που βρίσκεται κοντά στο Λύκειο Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στη Λεμεσό.

Η ελλείπουσα είναι ύψους 1.50μ, περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και φοραει μαυρα ρουχα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE