COBALT: «Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο νέος εθνικός αερομεταφορέας»

COBALT: «Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο νέος εθνικός αερομεταφορέας»

Η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου COBALT είναι έτοιμη να «ανοίξει τα φτερά της» στους κυπριακούς αιθέρες.

Της Ματίνας Ζησιάδου

Νέα πνοή στο σκηνικό των αερομεταφορών στην Κύπρο δίνει η αεροπορική εταιρεία COBALT, την εταιρεία που φιλοδοξεί να καταστεί στη συνείδηση των Κυπρίων ως ο νέος εθνικός αερομεταφορέας.

Σε διάσκεψη τύπου που παραχωρήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας εταιρείας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γρηγόρης Διάκου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άφιξη του πρώτου αεροσκάφους της COBALT στην Κύπρο. Όπως είπε η διαδικασία αδειοδότησης της εταιρείας βρίσκεται στα τελικά στάδια, ενώ η εταιρεία θα έχει ως έδρα της το Αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE