Η πιο συγκινητική στιγμή των Madame Figaro! Κύπρια ηθοποιός βράβευσε την ταλαντούχα μητέρα της!

Η πιο συγκινητική στιγμή των Madame Figaro! Κύπρια ηθοποιός βράβευσε την ταλαντούχα μητέρα της!

Την Πέμπτη το βράδυ (15/4) έγινε η απονομή στις γυναίκες της χρονιάς της μεγαλόνησου για το 2015...

H πρώτη απονομή βραβείου στη λαμπερή εκδήλωση των βραβείων «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015» ήταν άκρως συγκινητική. 

Βραβευμένη στην κατηγορία ηθοποιός είναι η Άλκηστη Παυλίδου, μια γυναίκα που πρόσφερε πάρα πολλά στον πολιτισμό του τόπου μας. Το βραβείο απένειμαν η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, κόρη της Άλκηστις Παυλίδου και ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης.

Η σχέση που έχουν μάνα και κόρη είναι γνωστή ανά το παγκύπριο, αφού είναι φοβερά συνδεδεμένες. Στο παρελθόν έχουν συνυπάρξει επαγγελματικά και έχουν καταφέρει να διακριθούν για το ταλέντο τους, αλλά και για τον ατόφιο τους χαρακτήρα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE