Κανένα σημάδι βελτίωσης για την Ρωσίδα που δηλητηριάστηκε από λαγοκέφαλο ψάρι

Κανένα σημάδι βελτίωσης για την Ρωσίδα που δηλητηριάστηκε από λαγοκέφαλο ψάρι

Αποσυνδέθηκε από τον αναπνευστήρα ο 21χρονος γιος.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας η 65χρονη Ρωσίδα, η οποία υπέστη τροφική δηλητηρίαση όταν κατανάλωσε μαζί με τον γιο της ψάρι λαγοκέφαλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του γιου της, ηλικίας 21 χρόνων, παρουσίασε βελτίωση και χθες το απόγευμα αποσυνδέθηκε από τον αναπνευστήρα.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, η κατάσταση της υγείας της 65χρονης μητέρας του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Μητέρα και γιος, που βρίσκονταν στην Αγία Νάπα για διακοπές, υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση όταν κατανάλωσαν ψάρι λαγοκέφαλου το οποίο ψάρεψε ο ίδιος ο 21χρονος την περασμένη Τετάρτη 13 Απριλίου.

 

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE