ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική 14χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική 14χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 14χρονο και 18χρονου που τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/04).

Με κάταγμα στέρνου και τριών πλευρών και μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, 14χρονος από το Καλό Χωριό, ο οποίος τραυματίστηκε την Πέμπτη (14/04) βράδυ σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (14/04) , ενώ 18χρονος από το Καλό Χωριό οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Κοινότητας που οδηγεί στην κτηνοτροφική περιοχή, με συνοδηγό τον αδελφό του, ηλικίας 14 χρόνων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από την ανατροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι με ασθενοφόρα διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Από εξετάσεις του επί καθήκοντι ιατρού διαπιστώθηκε ότι ο 14χρονος υπέστη κάταγμα στέρνου και τριών πλευρών, ενώ φέρει μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου.

Ο 18χρονος δεν έπαθε τίποτε, ωστόσο, κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Πηγή — ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE