Πάνω απο 3 εκατομμύρια ευρώ για έξι κυματοθραύστες στον κόλπο Περβολιών

Πάνω απο 3 εκατομμύρια ευρώ για έξι κυματοθραύστες στον κόλπο Περβολιών

Υπογράφηκε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Συμβόλαιο για την κατασκευή έξι παράλληλων κυματοθραυστών στον κόλπο Περβολιών .

 Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Κοινοπραξίας « SEMESCO– ATLASPANTOU J.V. » ο Φίλιππος Ψύλλας.
 
Η δαπάνη του Έργου είναι €2.778.000,00 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Μάιο του 2016 και να συμπληρωθούν σε εικοσιτέσσερις μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.