Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 13/4, στα Μέγαρα.

Το παιδάκι βρήκε τραγικό θάνατο πιθανότατα από στραγγαλισμό. Δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του η οποία είχε κόψει τις φλέβες της με ψαλίδι στην απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αρμόδιοι της Αστυνομίας περιμένουν να συνέλθει ώστε να μπορέσει να περιγράψει τι συνέβη στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 45χρονη ήταν μόνη στο σπίτι για να προσέχει το παιδί .Αγνωστο παραμένει ακόμα τι μεσολάβησε μέχρι την τραγωδία.

Οι γονείς του παιδιού σύμφωνα με μαρτυρίες είναι χρήστες ναρκωτικών και είχαν αφήσει το παιδί για φύλαξη στην 45χρονη ,αδελφή της μητέρας. Εχουν φύγει καιρό από την περιοχή και δεν έχουν ακόμα εντοπισθεί.

Το κοριτσάκι έμενε με την οικογένεια των θείων της, την 45χρονη ,το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. Την ώρα που διαδραμματίσθηκε η τραγωδία η 45χρονη ήταν μόνη στο σπίτι καθώς ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος τους έλειπαν στην δουλειά τους και ο μικρότερος στο σχολείο.

Αντιμέτωπος με το ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκε πρώτος ο σύζυγος της 45χρονης επιστρέφοντας από την δουλειά του και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Το παιδάκι ήταν πεσμένο νεκρό σε ένα κρεβάτι και στο πάτωμα ήταν πεσμένη αιμόφυρτη η 45χρονη. Στην απόπειρα να αυτοκτονήσει είχε κόψει τις φλέβες στα χέρια της ενώ είχε αμυχές στα πόδια και στο λαιμό της. Είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της ,όταν πήγαν αστυνομικοί και εσπευσμένα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση ώστε να δοθούν απαντήσεις στο τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή του μικρού κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.