Στη φόρα τα γεννητικά όργανα πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας! Έκανε το γύρο του διαδικτύου ο 33χρονος

Στη φόρα τα γεννητικά όργανα πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας! Έκανε το γύρο του διαδικτύου ο 33χρονος

Διάσημος όχι για τις ποδοσφαιρικές του αρετές, αλλά για τα κρυφά του χαρίσματα έγινε πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Η εν λόγω είδηση μάλιστα έκανε το γύρο της Ισπανίας, χωρά στην οποία αγωνίζεται την φετινή χρονιά.

Ο λόγος για τον αμυντικό Ιάγο Μποουθόν που έπαιξε στο «τριφύλλι» από το 2010 μέχρι και το 2012 καταγράφοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

 Ο 33χρονός που τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στην Ισπανκή Ταραγόνα, ομάδα της Segunda Division, έγινε «θέμα» στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, όταν ένας αντίπαλο του, σε μια μονομαχία στον αγωνιστικό χώρο, τράβηξε από το παντελονάκι τον Μπουθόν.

Φαίνεται όμως ότι ο αμυντικός που αγωνίστηκε και στην Ομόνοια δεν φορούσε εσώρουχο με αποτέλεσμα όπως αναφέρει και το Ισπανικό δημοσίευμα, τα γεννητικά του όργανα να βγουν «φόρα παρτίδα»!

Τι να πει κανείς! Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο! Όπως αντιλαμβάνεστε η φωτογραφία δεν μπορεί να δημοσιευθεί

PARA-THEMA

Iago Bouzón desnudo pene

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE