Τραγωδία στην Κίνα: Κατέρρευσε γερανός 80 τόνων! 18 νεκροί

Τραγωδία στην Κίνα: Κατέρρευσε γερανός 80 τόνων! 18 νεκροί

Άλλοι 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται μετά το δυστύχημα, που συνέβη στην κοινότητα Μαγιόνγκ, στην πόλη Ντονγκουάν, στην επαρχία Γκουανγκντόγκ.

 Ένας γερανός κατέρρευσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σκοτώνοντας τουλάχιστον 18 ανθρώπους σε ένα εργοτάξιο στη νότια Κίνα το πρωί της Τετάρτης μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Η γερανογέφυρα κατέρρευσε πάνω σε μια διώροφη πρόχειρη κατασκευή που είχαν φτιάξει από εμπορευματοκιβώτια, κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας με ανέμους που ξεπερνούσαν τα 100 χλμ/ ώρα, δήλωσε ο Λουό Μπιν, ο αναπληρωτής γραμματέας της περιφερειακής διοίκησης του Ντονγκουάν.

Ο Λουό, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Νέα Κίνα, πρόσθεσε ότι 139 εργάτες βρίσκονταν εντός της κατασκευής όταν έγινε το δυστύχημα.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Λευκωσία - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και προϋπολογισμός ΕΕ

LIVE: Η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Λευκωσία - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και προϋπολογισμός ΕΕ

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline