Ο 13χρονος «λυκάνθρωπος» που λατρεύεται σαν Θεός

Ο 13χρονος «λυκάνθρωπος» που λατρεύεται σαν Θεός

Είναι 13 ετών και πάσχει από το σύνδρομο λυκάνθρωπος. Έχει τρίχες σε όλο του το σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του.

O 13χρονος Hirsute Muhammad Raihan, λατρεύεται σαν θεός στο χωριό του στην Ινδονησία. Μάλιστα ο ίδιος έχει απορρίψει κάθε είδους ιατρική θεραπεία για την εξαιρετικά σπάνια πάθησή του επειδή νομίζει ότι αυτό που έχει είναι ευλογία, σύμφωνα με την Mirror.

Ο 13χρονος ζει με την μητέρα του και τα τέσσερα αδέρφια. Το γεγονός ότι τραβάει την προσοχή του κόσμου, δεν δείχνει να τον πειράζει.

«Άλλοι με κοροϊδεύουν, άλλοι έρχονται σε μένα για να τους δώσω την ευλογία μου και άλλοι απλά έχουν την περιέργεια να με δουν. Νομίζουν ότι είμαι Θεός ή ότι έχω κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό, το ξέρω ότι φαίνομαι διαφορετικός» λέει ο ίδιος.

kasidah2

kasidah1

kasidah3

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE