Η χειρότερη ελεγχόμενη κατεδάφιση κτιρίου

Η χειρότερη ελεγχόμενη κατεδάφιση κτιρίου

Αυτή είναι η αμήχανη στιγμή που η κατεδάφιση του κτιρίου Harworth Pit στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν πάει ακριβώς όπως την είχαν προγραμματίσει.

Εκατοντάδες θεατές έμειναν απογοητευμένοι όταν μετά τις εκρήξεις το κτίριο όχι απλώς δεν καταρρέει αλλά παθαίνει μόνο μερικές ζημιές και μένει στη θέση του.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής, αλλά εκτός από μερικούς συναγερμούς αυτοκινήτων το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και το κτίριο έμεινε στη θέση του με μερικές μόνο ζημιές. Στο βίντεο φαίνεται απλά η σκόνη που βγαίνει από τα χαμηλά επίπεδα του κτιρίου όπου έγινε η έκρηξη. Η υπόλοιπη δομή έμεινε ακλόνητη με τους εμπειρογνώμονες να ψάχνουν να βρουν τι πήγε στραβά.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE