Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Στη διάθεση των κυπριακών Αρχών ο Θεοφάνης Λώλος!

Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Στη διάθεση των κυπριακών Αρχών ο Θεοφάνης Λώλος!

Στη διάθεση των κυπριακών Αρχών τίθεται ο διευθυντής της εταιρείας μελετών Enviroplan Θεοφάνης Λώλος, ο οποίος αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή για το σκάνδαλο σε σχέση με τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Το απόγευμα της Τρίτης (12/04) οι ελληνικές αρχές ειδοποίησαν επίσημα ότι ο Λώλος τίθεται στη διάθεση των αντίστοιχων αρχών του νησιού μας.

Μέχρι την Δευτέρα (18/04) ανακριτές του ΤΑΕ αναμένεται να μεταβούν στην Ελλάδα για να του πάρουν κατάθεση και να τον συνοδεύσουν στην Κύπρο.

Ο Θεοφάνης Λώλος, φερόταν να ήταν επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Ηλέκτωρ. Ο κ. Λώλος είναι μέλος του δ.σ. της ελληνικής εταιρείας Envriplan, της εταιρείας συμβούλων που είχαν καθοδηγήσει το κράτος στον διαγωνισμό για την ΟΕΔΑ Κόσης…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE