ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ : Υπάρχει συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ : Υπάρχει συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που παρατηρείται, οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας υπάρχει συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας "Καλησπέρα" μέχρι και έξοδο Τσερίου.

 Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματος τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE