Κύπρια εστεμμένη ξύπνησε με λιγούρες! Αυτό είναι το πρωινό της!

Κύπρια εστεμμένη ξύπνησε με λιγούρες! Αυτό είναι το πρωινό της!

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόγευμά της, το οποίο έφτιαξε μόνη της...

Η Μαρκέλλα Μαρίνα σε λίγες βδομάδες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωρό. Το κοριτσάκι της την κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά όπως όλες οι έγκυοι έχει ανοίξει η όρεξή της. 

Η διαφορά είναι πως η Star Κύπρος 2014 φροντίζει να τρέφεται υγιεινά, φτιάχνοντας η ίδια τα γεύματα της, αρχίζοντας από το πρόγευμά της, το οποίο περιλαμβάνει γιαούρτι, βρώμη και φράουλες και μέλι. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρκέλα είναι μια πολύ κομψή έγκυος και για να διατηρεί τη φόρμα της, εκτός από το ότι τρέφεται υγιεινά, φροντίζει να γυμνάζεται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE