Θέμα στην USA TODAY ο Κώστας Κουτσοκούμνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θέμα στην USA TODAY ο Κώστας Κουτσοκούμνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η απαράδεκτη ενέργεια του πρόεδρου της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Τουρκίας στο περιθώριο περιφερειακής συνάντησης ομοσπονδιών ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ στην Κωνσταντινούπολη, πήρε μεγάλη προβολή διεθνώς.

Είναι ενδεικτικό ότι η ανταπόκριση του Associated Press για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απερίσκεπτη ενέργεια του Κουτσοκούμνη, αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της γνωστής αμερικανικής εφημερίδας  USA TODAY!

Για όσους δεν το γνωρίζουν η USA TODAY είναι γνωστή εφημερίδα των ΗΠΑ με κυκλοφορία 1,674,306 ημερησίως, ενώ η ηλεκτρονική έκδοση της έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα είναι στις πρώτες 80 των ΗΠΑ και στις 300 του κόσμου.

Στην σχετική είδηση, δίδεται έμφαση στο επίσημο ανακοινωθέν της κυβέρνησης για το όλο θέμα, ενώ καταγράφονται και λεπτομέρειες για την τουρκική εισβολή του 1974.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE