Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είχα δύσκολες στιγμές στη ζωή μου»

Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είχα δύσκολες στιγμές στη ζωή μου»

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Mαριέλλα Σαββίδου.

«Είχα δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Απώλεια κοντινών προσώπων, ζήσαμε δύσκολα στην Κύπρο με το «κούρεμα», που είχαν κλείσει όλα.

Λεφτά δεν χάσαμε εμείς, αλλά έχασαν πολλοί συγγενείς και φίλοι μας, κι έχουμε επηρεαστεί με τον έμμεσο τρόπο. Έβλεπες πολύ κόσμο να παθαίνει εγκεφαλικά, εμφράγματα από το πουθενά, ήταν όλοι σε κατάθλιψη», λέει στο Λοιπόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE