ΠΑΦΟΣ: Οδηγός ετών 14! Νόμιζε πως επειδή οδηγούσε σε χωριό δεν θα τον εντόπιζαν!

ΠΑΦΟΣ: Οδηγός ετών 14! Νόμιζε πως επειδή οδηγούσε σε χωριό δεν θα τον εντόπιζαν!

Συμβαίνουν και αυτά στην Κύπρο του 2016 και μετά διερωτόμαστε γιατί αυξάνονται τα θανατηφόρα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια περιπολίας μελών του Αστυνομικού Σταθμού Στρουμπιού εντόπισαν στις 9 Απριλίου, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ανήλικο να οδηγεί αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 14χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας ενώ το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας από το Δεκέμβρη του 2014.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού όπου κατηγορήθηκε γραπτώς ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και η 32χρονη μητέρα του και θα κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE