Έξαλλη η Γκαγκάκη όταν τη διακόπτουν! Δείτε τι έπαθε ένας διαγωνιζόμενος στο Like A Star! ! VIDEO
11.04.2016 - 09:59
Η παρουσιάστρια του talent show συμμετείχε και στις οντίσιον που παρακολουθήσαμε την Κυριακή το βραδύ (10/4) και όλως παραδόξως είδαμε μια αυστηρότητα, η οποία αξίζει σχολιασμού.
Ο Αλέξανδρος ερμήνευσε το κομμάτι του και όπως όλοι οι υποψήφιοι άκουσε την κριτική των ατόμων της κριτικής επιτροπής. Ο Λάμπης Λιβιεράτος είδε στο άτομό του κάτι που ήθελε να ξαναδεί, κι έτσι του έδωσε το πράσινο φως και στα ίδια μήκη κινήθηκε και η Σάννυ Μπαλτζή.
Όταν ήρθε η σειρά της Κατερίνας Γκαγκάκη σχολίασε «Δεν μπορώ να σου πω ναι. Δεν το βλέπω, δεν το ακούω… Είναι προφανές ότι είναι ωραίο παιδί...».
Και τότε ο Αλέξανδρος της είπε «Ευχαριστώ», κάτι που η παρουσιάστρια εξέλαβε ως διακοπή του λόγου της και τότε εκνευρίστηκε λεγοντάς του: «Μην το κάνεις αυτό είναι λάθος, μη βιάζεσαι. Όταν μιλάει κάποιος… Δεν θα γίνουμε φίλοι. Είναι ξεκάθαρο. Τώρα είναι μεγαλύτερο όχι...».
«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.