Μεγάλη φωτιά σε εργοαστάσιο στη Λευκωσία! Κλήθηκε εσπευσμένα προσωπικό

Μεγάλη φωτιά σε εργοαστάσιο στη Λευκωσία! Κλήθηκε εσπευσμένα προσωπικό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία μετά από τηλεφώνημα ότι στη Βιομηχανική περιοχή Γερίου φλέγεται εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής Λεωνίδα Λεωνίδου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κλήθηκε 7 οχήματα της Δύναμης και περισσότεροι από 20 άντρες.

Επιπρόσθετα κλήθηκε προσωπικό που βρισκόταν σε επιφυλακή ώστε να καλύψει τις ανάγκες της Λευκωσίας, ενώ στη μάχη για την κατάσβεση, βοηθούν και άντρες της ΕΜΑΚ καθώς και πυροσβεστικά οχήματα από τη Λάρνακα.

Από τη μεγάλη πυρκαγιά κινδυνεύει και παρακείμενο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη εταιρίας ενώ η κατάσβεση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11/4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE