Ελληνίδα ηθοποιός μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Όλη μέρα για το σεξ μιλάμε με την 7χρονη κόρη μου»

Ελληνίδα ηθοποιός μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Όλη μέρα για το σεξ μιλάμε με την 7χρονη κόρη μου»

Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως με την κόρη της που είναι μόλις επτά ετών, συζητάνε συνεχώς για το σεξ.

Δεν είναι άλλη από τη Σοφία Μουτίδου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» σήμερα το πρωί και είπε μεταξύ άλλων: «Όλη μέρα για το σεξ μιλάμε. Όλη μέρα κάθε μέρα! Είναι το μόνο της ενδιαφέρον. Τι κάνουν οι άνθρωποι στο σεξ... Ξέρει πολύ καλά πως γίνονται τα παιδιά. Εδώ έχει επιλέξει την καισαρική γιατί δεν θέλει φυσική γέννα! Γεννήθηκε λίγο ώριμη η καημένη, την ωρίμασαν και τα πράγματα».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE