Το Παραλίμνι θρηνεί τον Λένο Αδάμου – Έφυγε παλεύοντας για το μεροκάματο

Το Παραλίμνι θρηνεί τον Λένο Αδάμου –  Έφυγε παλεύοντας για το μεροκάματο

Ο Λένος Αδάμου, μόλις 17 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Ο νεαρός το μοιραίο βράδυ ήταν στο μεροκάματο. Εργαζόταν ως διανομέας φαγητού σε φαστφουντάδικο στο Παραλίμνι.  Για δυο 24ωρα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή , αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε στα τραύματα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγγενείς και φίλοι αυτές τις ώρες παρακολουθούσαν αγωνιωδώς την πορεία της υγείας του και προσεύχονταν με όλη τους ψυχή να τα καταφέρει. Δυστυχώς τα κακά μαντάτα βύθισαν στο πένθος την Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και όλοι κλαίνε το αμούστακο παιδί.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση των φίλων του, οι οποίοι εκφράσουν τη θλίψη τους από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.