Το Παραλίμνι θρηνεί τον Λένο Αδάμου – Έφυγε παλεύοντας για το μεροκάματο

Το Παραλίμνι θρηνεί τον Λένο Αδάμου –  Έφυγε παλεύοντας για το μεροκάματο

Ο Λένος Αδάμου, μόλις 17 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Ο νεαρός το μοιραίο βράδυ ήταν στο μεροκάματο. Εργαζόταν ως διανομέας φαγητού σε φαστφουντάδικο στο Παραλίμνι.  Για δυο 24ωρα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή , αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε στα τραύματα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγγενείς και φίλοι αυτές τις ώρες παρακολουθούσαν αγωνιωδώς την πορεία της υγείας του και προσεύχονταν με όλη τους ψυχή να τα καταφέρει. Δυστυχώς τα κακά μαντάτα βύθισαν στο πένθος την Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και όλοι κλαίνε το αμούστακο παιδί.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση των φίλων του, οι οποίοι εκφράσουν τη θλίψη τους από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE