Νεαρή Βρετανίδα, 20χρόνων τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν άγνωστοι νεαροί της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, 9/4, ενώ βρισκόταν έξω από το Μοναστήρι της Αγίας Νάπας και της έκλεψαν τη τσάντα που περιείχε διάφορα προσωπικά και ηλεκτρονικά είδη και μικρό χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από Βρετανίδα μόνιμη κάτοικο Κύπρου, 20 χρόνων, ότι γύρω στη 1:00 ενώ κατέβαινε τα σκαλοπάτια, που βρίσκονται βορειοδυτικά του Μοναστηριού της Αγίας Νάπας, άγνωστοι νεαροί της επιτέθηκαν και αφού τη χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος της την έριξαν στο έδαφος και την λήστεψαν.
Συγκεκριμένα οι νεαροί, σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, της έκλεψαν τη τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και ηλεκτρονικά είδη και μικρό χρηματικό ποσό.
Η 20χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι έφερε μώλωπα, ερυθρότητα και υποδόριο αιμάτωμα στην περιοχή του προσώπου.
Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η 20χρονη πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή και προέβησαν σε εξετάσεις.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κοπέλα δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από το μοναστήρι

Ομάδα νεαρών ξυλοφόρτωσαν 20χρονη, η οποία βρισκόταν στα σκαλοπάτια του μοναστηριού. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ολα τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Δείτε φωτογραφίες
Περιμένεις επίδομα ή σύνταξη; Δες ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτή την εβδομάδα
Καμίνι η Κύπρος: Αγγίζει τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Videogate: Στο κενό οι υποψίες για ποινικά αδικήματα – Στήνουν στον τοίχο το πόρισμα κόμματα και νομικοί

