Σίγουρα θα φάει παντόφλα ο Γεωργούλης μετά τη δήλωση «Με την Τόνια είμαστε καιρό φίλοι και... τριβόμαστε»! VIDEO

Σίγουρα θα φάει παντόφλα ο Γεωργούλης μετά τη δήλωση  «Με την Τόνια είμαστε καιρό φίλοι και... τριβόμαστε»! VIDEO

Οι δημοσιογράφοι έμειναν άναυδοι και ο Έλληνας ζεν πρεμιέ, χαλαρά και ήρεμα συμπλήρωσε ότι ένα ρήμα είναι...

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης για τη σχέση του με την γνωστή ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου. 

Τι κι αν εκείνη δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της, όμως εκείνος φαίνεται πως έκανε την δήλωση που συζητάει όλη η showbiz.

Ρωτώντας τον γνωστό ηθοποιό για το έτερό του ήμισυ: «Είστε στην καλύτερή σας φάση. Πώς είναι η συνεργασία σας με την Τόνια Σω τηροπούλου;» εκείνος απάντησε την παρακάτω ατάκα: «Με την Τόνια είμαστε καιρό φίλοι και... τριβόμαστε»!

 

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/426256/koyfathikame-georgoylis-me-tin-tonia-eimaste-kairo-filoi-kai-trivomaste

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE