Τρόμος στη θάλασσα της Κύπρου! Δείτε τι κατέγραψε κάμερα - VIDEO

Τρόμος στη θάλασσα της Κύπρου! Δείτε τι κατέγραψε κάμερα - VIDEO

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν αυτό το θέαμα, όσοι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, (7/4) στην συγκεκριμένη θάλασσα.

Καρχαρίας 1,5 μέτρων θεάθηκε γύρω στις 6:00 πρωί της Πέμπτης, (7/4), σε θαλάσσια περιοχή στην κατεχόμενη Κύπρο. Συγκεκριμένα Τούρκος κατέγραψε τον καρχαρία στα ανοικτά της Ακανθούς.

Ο Burak Tunal ανήρτησε το video στο you tube, αναφέροντας ότι πρώτη φορά έβλεπε καρχαρία και πήγε αμέσως και ενημέρωσε τους δύτες για να είναι προσεκτικοί.

Στα νερά της Μεσογείου ζουν τουλάχιστον 47 διαφορετικά είδη καρχαρία. Τα τρία πιο επικίνδυνα είδη στον πλανήτη που πιστεύεται ότι υπάρχουν και στη Μεσόγειο είναι οι Great White, Tiger Shark και Bull Shark.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 1901 καταγράφηκε το μοναδικό περιστατικό θανάτου από καρχαρία στην Κύπρο. Είχε επιτεθεί σε έφηβο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE