Βίντεο: Ρωσικό ελικόπτερο βομβαρδίζει όχημα με τζιχαντιστές - VIDEO

Βίντεο: Ρωσικό ελικόπτερο βομβαρδίζει όχημα με τζιχαντιστές - VIDEO

Οι ρωσικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις του κυβερνητικού στρατού για την απελευθέρωση πόλεων πόλεων που έχουν περιέλθει υπό την κατοχή του Ισλαμικού Κράτους

Ο πόλεμος εναντίον του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζεται στη Συρία, με τα ρωσικά στρατεύματα να επιχειρούν σε καθημερινή βάση, πλήττοντας στόχους της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης. Η ηγεσία της ρωσικής αεροπορίας στην περιοχή έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα, το οποίο παρουσιάζει ένα ελικόπτερο τύπου Mi-28NE να βομβαρδίζει ένα τζιπ που μεταφέρει τζιχαντιστές.


Στο βίντεο διακρίνεται το «λοκάρισμα» από τον πιλότο του ρωσικού ελικοπτέρου, το οποίο μπορεί να πλήξει στόχους από απόσταση ακόμη και πέντε χιλιομέτρων. Στη συνέχεια του βίντεο παρουσιάζονται και άλλοι στόχοι που έχουν πληγεί από το ίδιο ελικόπτερο.

Η Ρωσία, αν και ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Συρία, διατηρεί ικανό αριθμό αεροσκαφών (ελικοπτέρων και αεροπλάνων), αλλά και έμψυχο δυναμικό, υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις του κυβερνητικούν στρατού, για την απελευθέρωση πόλεων και περιοχών που έχουν περιέλθει υπό την κατοχή των τζιχαντιστών.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα...
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE