Νέο βίντεο από τον τρίτο ύποπτο της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Νέο βίντεο από τον τρίτο ύποπτο της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Καταγράφεται η πορεία που ακολούθησε ο «άντρας με το καπέλο» απομακρυνόμενος από την περιοχή

Η βελγική αστυνομία δημοσιοποίησε νέες εικόνες από τον τρίτο ύποπτο για την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Πρόκειται για τον «άντρα με το καπέλο», όπως είχε γίνει γνωστός, από τα πρώτα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο υλικό που κυκλοφόρησε σήμερα, φαίνεται η πορεία που ακολούθησε ο άντρας, αρχικά απομακρυνόμενος από την περιοχή, κατόπιν περπατώντας προς την κοντινή πόλη του Zaventem και κατόπιν προς τις Βρυξέλλες, από όπου τα ίχνη του χάνονται.

Η βελγική εισαγγελία απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για τον «άντρα με το καπέλο», να επικοινωνήσουν με τις Αρχές. Επιπλέον, ζητείται ιδιαίτερα η συνδρομή όσων έχει τύχει να καταγράψουν ή να φωτογραφήσουν τον άντρα.

Δείτε το νέο βίντεο που δημοσιοποίησε η βελγική αστυνομία…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE