Γιατί δεν δέχτηκε η Φρόσω το μοιραίο βράδυ να καλέσουν ταξί για να μεταφέρει τον Παντελή σπίτι του;

Γιατί δεν δέχτηκε η Φρόσω το μοιραίο βράδυ να καλέσουν ταξί για να μεταφέρει τον Παντελή σπίτι του;

Ο τραγουδιστής είχε πιει αρκετό ποτό, που σε συνδυασμό με την κούραση από τις πρόβες για την πρεμιέρα, τον έκαναν κυριολεκτικά χάλια. Σύμφωνα με δημοσίευμα, κάποιος από την παρέα θεώρησε καλό να μην οδηγήσει... Όμως η 21χρονη τον αντίκοψε.

Οι τελευταίες πληροφορίες από ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με την παρέα του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου, αναφέρουν ότι, πέρα από τον διάλογο που υπήρχε μεταξύ της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο Παντελίδης, υπήρξε παράλληλα διάλογος της Φρόσως Κυριακού με τα γκαρσόνια που υπήρχαν στον χώρο όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής με την παρέα του λίγο πριν την τελευταία βόλτα.

Σύμφωνα πάντα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στην κουβέντα που έλαβε χώρα, η 21χρονη Φρόσω φέρεται να δέχεται ερώτηση από έναν «Είναι καλό να καλέσουμε ένα ταξί για τον Παντελή. Δεν τον αφήνετε να τον στείλουμε σπίτι του με έναν δικό μας ταξιτζή;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από την Φρόσω: «Μαζί μας ήρθε ο Παντελής και μαζί μας θα φύγει…». Η απόφασή της, αποδείχθηκε δυστυχώς μοιραία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE