Τζιχαντιστής ντύθηκε γυναίκα για να γλιτώσει από το ISIS

Τζιχαντιστής ντύθηκε γυναίκα για να γλιτώσει από το ISIS

Μαχητής του Ισλαμικού Κράτους ντύθηκε γυναίκα στην προσπάθειά του να αποστατήσει από τις φρικαλεότητες του ISIS και να γλιτώσει τη σύλληψη από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Όμως, όχι μόνο απέτυχε, όχι μόνο τελικά συνελήφθη από τον αιγυπτιακό στρατό, έγινε και viral στο διαδίκτυο ως περίγελος των τζιχαντιστών.

Οι αιγύπτιοι στρατιώτες που τον συνέλαβαν έβγαλαν μαζί του μία selfie, η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter και γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο τζιχαντιστής συνελήφθη από κυβερνητικές δυνάμεις κοντά στην πολή Al-Arish, την πρωτεύουσα της επαρχίας του Βορείου Σινά, περίπου 350 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καϊρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE