Βόμβα στα Κάτω Πολεμίδια: Έσπασαν μέχρι και τα τζάμια δυο κατοικιών από το ωστικό κύμα – Ιδιοκτησίας 23χρονου η επιχείρηση

Βόμβα στα Κάτω Πολεμίδια: Έσπασαν μέχρι και τα τζάμια δυο κατοικιών από το ωστικό κύμα – Ιδιοκτησίας 23χρονου η επιχείρηση

Στόχος βομβιστικής επίθεσης έγινε επιχείρηση ιδιοκτησίας 23χρονου 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα 7/4.

Από την έκρηξη στον χώρο πέραν από τις ζημιές που προκλήθηκαν στη γυάλινη προθήκη του υποστατικού, το ωστικό κύμα του εκρηκτικού μηχανισμού προκάλεσε ζημιές σε δυο κατοικίες σπάζοντας τα τζάμια τους καθώς επίσης και δυο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής η έκρηξη ήταν παρά πολύ δυνατή και έγινε αισθητή, αφού κόσμος πετάχτηκε από τα κρεβάτια του.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν αυτοσχέδιος τύπου υδροσωλήνα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ από την έκρηξη - Βρήκε τον στόχο η Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht