ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Πολάκης και Παντελίδης στο Αρχηγείο για κατάθεση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Πολάκης και Παντελίδης στο Αρχηγείο για κατάθεση

Την πύλη του Αρχηγείου της Αστυνομίας περνούν οι στενοί συνεργάτες του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, στο πλαίσιο διερεύνησης των ισχυρισμών του Δημάρχου Πάφου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Αμείωτο το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των σκουπιδιών μετά τις νέες καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, την Τρίτη, 5/4 στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος εμπλέκει μεγάλο αριθμό υψηλών προσωπικοτήτων.

Στο στόχαστρο μπήκε και ο αείμνηστος πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, τον οποίον υπεραμύνθηκαν η ηγεσία του ΔΗΚΟ  και το Κέντρο Μελετών «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η ανακριτική ομάδα για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου – ΧΥΤΥ Κόσιης, διερευνά εις βάθος τους ισχυρισμούς του κυρίου Φαίδωνος.

Στο πλαίσιο αυτό για κατάθεση την πύλη του Αρχηγείου μία μέρα μετά τις νέες καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου πέρασε ο στενός συνεργάτης του Τάσσου Παπαδόπουλου Πολάκης Σαρρή, ενώ την Πέμπτη, (7/4) θα μεταβεί για κατάθεση και ο Χρύσης Παντελίδης.

Ο Πολάκης Σαρρής από το 2003 μέχρι και το 2006 διετέλεσε Προεδρικός Επίτροπος στην κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ ήταν επίσης υπεύθυνος του οικονομικού επιτελείου της προεκλογικής καμπάνιας του Τάσσου Παπαδόπουλου το 2003 και το 2008. Ο ίδιος σε δημόσιες τοποθετήσεις του αρνείται όποιαδηποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ δηλώνει άγνοια. Ο Παντελίδης, εξέφρασε την οργή του και έκανε λόγο για λασπολόγους και συκοφάντες. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top