Αρνείται να καταθέσει στην Αστυνομία ο Ανδρέας Φάντης

Αρνείται να καταθέσει στην Αστυνομία ο Ανδρέας Φάντης

Ανεξήγητη στάση τηρεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας, Ανδρέας Φάντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Ανδρέας Φάντης στο ThemaOnline μετά την επίθεση: «Όταν συνήλθα ζαλιζόμουν και αιμορραγούσα» 

Ο γνωστός νευρολόγος που τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε από το ΑΚΕΛ στο Δημοκρατικό Κόμμα, μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας και ανέφερε το περιστατικό που του συνέβη, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας αρνήθηκε να δώσει κατάθεση.

Ως γνωστόν, δυο άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια τον υποψήφιο βουλευτή κτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Ο κ. Φάντης μιλώντας στο ThemaOnline και συγκεκριμένα στην Χριστιάνα Τσαγγάρη, επιβεβαίωσε την επίθεση από ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου βρισκόταν και μίλησε για την κατάστασή του, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Φάνης Μακρίδης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE