Οι πρώτες δηλώσεις της Φρόσως Κυριάκου μετά το δυστύχημα με τον Παντελίδη! Μαυροντυμένη και συντετριμμένη...VIDEO

Οι πρώτες δηλώσεις της Φρόσως Κυριάκου μετά το δυστύχημα με τον Παντελίδη! Μαυροντυμένη και συντετριμμένη...VIDEO

Μίλησε για την υγεία της, για τα δελτία τύπου που δεν ισχύουν και για τις ψευδείς δηλώσεις.

Η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου για πρώτη φορά μιλάει στην κάμερα του Youweekly.gr και απαντά σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία της αλλά και αν έχει την οποιαδήποτε επαφή με την οικογένεια Παντελίδη.

Στο αποκλειστικό βίντεο που θα δείτε, η Φρόσω συνοδεύεται από τον φύλακα άγγελο της που δεν είναι άλλος από την μητέρα της. Θα παρατηρήσετε ότι η νεαρή συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη είναι καλά στην υγεία της, μιλάει χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι απολύτως συγκροτημένη, ψύχραιμη και χαλαρή. Το μόνο πρόβλημα που έχει και φαίνεται, έχει να κάνει με τον ώμο της που την ταλαιπωρεί ακόμη και σήμερα, 50 ημέρες μετά το δυστύχημα.

Η Φρόσω το τελευταίο διάστημα φαίνεται να καλυτερεύει συνεχώς και έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξαναμπαίνει στους κανονικούς ρυθμούς που είχε η ζωή της πριν το δυστύχημα. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο στο Youweekly.gr:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.