Καταπέλτης ο Κουλίας: «Συνώνυμο του Αναστασιάδη ο Κυπριανού – Κάμνω τον σταυρό μου κάθε πρωί να αντέξουμε…» BINTEO

Καταπέλτης ο Κουλίας: «Συνώνυμο του Αναστασιάδη ο Κυπριανού – Κάμνω τον σταυρό μου κάθε πρωί να αντέξουμε…» BINTEO

Ο κ. Κουλίας με τον γνωστό του πολιτικό ύφος μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας τα σκάνδαλα στο ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ τον Τάσσο Παπαδόπουλο τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Δημήτρη Χριστόφια, τον Μάριο Καρογιάν αλλά και τον Άντρο Κυπριανού.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουλίας, αναφερόμενος στον Τάσσο Παπαδόπουλο και τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του αναφορικά με τα σκάνδαλα καταλόγισε ευθύνες στον κ. Φαίδωνος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν βάζω μόνο το χέρι μου στη φωτιά, είναι το κεφάλι μου που βάζω».

Ο Ζαχαρίας Κουλίας, μίλησε και για τις σημερινές του σχέσεις με τον Μάριο Κάρογιαν χαρακτηρίζοντας τες «μηδενικές» εξηγώντας τον λόγο που τον είχε καταψηφίσει το 2011 για να τονίσει πως: «Με κανέναν τρόπο δεν θα συναινούσα στο να πάρει κάποιο αξίωμα ο κ. Καρογιάν».

Καταπέλτης ήταν προς το τέλος της συνέντευξης όταν του ζητήσαμε με μια φράση να χαρακτηρίσει του πολιτικούς αρχηγούς τονίζοντας ότι ο Άντρος Κυπριανού αποτελεί συνώνυμο του Αναστασιάδη σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Κάμνω τον σταυρό μου κάθε πρωί να αντέξουμε να βγάλουμε την πενταετία»

Δείτε oλόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE