ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα – Εκκενώθηκε η πολυκατοικία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα – Εκκενώθηκε η πολυκατοικία

Ξύπνησαν από την φωτιά οι ένοικοι πολυκατοικίας σε περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 04:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/04)  λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στη οδό Καλυψούς στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν 2  πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 04.40 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά  σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Λόγω του καπνού έγινε προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.