Αποχώρηση έκπληξη στη Λάρνακα από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ – Δεν πάνε σε ψηφοφορίες στη Λεμεσό και Πάφο

Αποχώρηση έκπληξη στη Λάρνακα από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ – Δεν πάνε σε ψηφοφορίες στη Λεμεσό και Πάφο

Εκπλήξεις επιφύλασσε η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου στον ΔΗΣΥ για την επικύρωση των ψηφοδελτίων μετά από τις εσωκομματικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή 3/4/2016.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα Αννίτα Δημητρίου αποχωρεί από την διεκδίκηση μετά από παρότρυνση του Αβέρωφ Νεοφύτου, έτσι τη θέση θα πάρει ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη.

Την ίδια ώρα στη Λεμεσό αποσύρθηκε με επιστολή της η αριστίδην υποψήφια Τούλα Ονουφρίου, Πρόεδρος της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου έτσι θέση στο ψηφοδέλτιο παίρνουν οι:

Μιχάλης Βασιλείου, Ευθύμιος Δίπλαρος, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Ονησίφορος Ιορδάνους, Βαλεντίνος Ιωάννου, Αντρέας Κυπριανού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Αντώνης Στυλιανού και Νίκος Σύκας.

Όσο αφορά την Πάφο αποσύρθηκε ο υποψήφιος Μάριος Ιωάννου για να κλειδώσουν θέση στο ψηφοδέλτιο οι:

Κώστας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη και Παναγιώτης Παπακυριάκου  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE