ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επηρεασμένος ψυχολογικά ο Βέργας – Κουβάλησε ένα κάρο ρούχα στις Κεντρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επηρεασμένος ψυχολογικά ο Βέργας – Κουβάλησε ένα κάρο ρούχα στις Κεντρικές

Επηρεασμένος ψυχολογικά είναι ο Σάββας Βέργας μετά τη μεταφορά του στις Κεντρικές Φυλακές, όπου κουβάλησε μαζί του ένα κάρο ρούχα.

Με σακίδιο στο χέρι πέρασε το πύλη των Κεντρικών Φυλακών ο πρώην Δήμαρχος Πάφου γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τρίτης (05/04).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, θα μοιραστεί το κελί μαζί με τον πρώην διευθυντή του ΣΑΠΑ, Ευτύχιο Μαληκίδη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Βέργας ήταν χαμένος. Λες και του έπεσε κεραμίδα στο κεφάλι.  Φαίνεται πως του ήρθε πολύ ξαφνική η «μετακόμιση» του.

Μάλιστα, όπως μάθαμε έφερε μαζί του αρκετά προσωπικά ρούχα, τα σεντόνια του, το μαξιλάρι του και όλα τα συναφή.

Μαζί του τηλεόραση και 60-70 DVD αγνώστου περιεχομένου, τα οποία θα εξετάσουν οι υπεύθυνοι των φυλακών, όπως άλλωστε θα πράξουν και με όλα τα αντικείμενα του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE