Πανικός στη Μενόγεια! Οι αστυνομικοί καταστέλλουν με την βια κρατούμενους! VIDEO - ΦΩΤΟ

Πανικός στη Μενόγεια! Οι αστυνομικοί καταστέλλουν με την βια κρατούμενους! VIDEO - ΦΩΤΟ

Αναβρασμός επικρατεί στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μενόγεια με τους πρόσφυγες να ζητούν την απελευθέρωση τους.

Σκηνές βίας εκτυλίχτηκαν πριν από λίγο στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μενόγειας μεταξύ Αστυνομικών και κρατούμενων. Ισχυρή Αστυνομική δύναμη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (05/04) στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μενόγεια.

Βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο δείχνει ότι η κατάσταση το Κέντρο Φιλοξενίας έχει ξεφύγει. 

 

Οι αλλοδαποί κρατούμενοι συνεχίζουν την εξέγερση τους ανεβαίνοντας στην ταράτσα αποθήκης που υπάρχει στο Κέντρο.

Πρόκειται για πρόσωπα που κατάγονται από  τον Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, το Πακιστάν και τον Ιράν.

Όπως μας αναφέρθηκε έχουν διάφορα αιτήματα όπως η παροχή ασύλου από την Κυριακή Δημοκρατία, τη μετάβαση τους σε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα και την απελευθέρωση συγγενικών τους προσώπων που κρατούνται στην Κοφίνου.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE