Η Αστυνομία καλεί όποιον έχει στοιχεία για σκάνδαλο ΧΥΤΑ - XYTY να τα καταθέσει

Η Αστυνομία καλεί όποιον έχει στοιχεία για σκάνδαλο ΧΥΤΑ - XYTY να τα καταθέσει

Δεν διεξάγονται, ούτε μπορεί να διεξάγονται ανακρίσεις στη βάση δημοσίων δηλώσεων, αναφέρει η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της αναφορικά με δηλώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για τις υποθέσεις ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Παράλληλα, η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε στοιχεία, τα οποία είναι δυνατό να υποβοηθήσουν στη διαλεύκανση των υπό αναφορά υποθέσεων, να τα καταθέσει στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, ώστε να μπορεί να γίνει πλήρης διερεύνησή τους.

Προστίθεται, τέλος, ότι οι ανακρίσεις των συγκεκριμένων υποθέσεων γίνονται κατόπιν αξιολόγησης μαρτυριών και με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE