Άγριο ξύλο στο φράγμα του Κούρη! Στο νοσοκομείο πατέρας και γιοι

Άγριο ξύλο στο φράγμα του Κούρη! Στο νοσοκομείο πατέρας και γιοι

Επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα δέχθηκαν πατέρας και γιοι ενώ ψάρευαν στο φράγμα του Κούρη. Προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία τη Δευτέρα, 4 Απριλίου.

Συγκεκριμένα οι δύο άντρες από τη Ρουμανία, αδέλφια, 29 και 38 ετών, ανέφεραν στην Αστυνομία, πώς την Παρασκευή (01/04) δέχθηκαν επίθεση από τρία άγνωστα πρόσωπα στο φράγμα του Κούρη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες κτύπησαν τα δύο αδέρφια και τον πατέρα τους με μεταλλικές σωλήνες σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Ο λόγος που τους κτύπησαν ήταν γιατί αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το μέρος .

Οι δράστες ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Πατέρας και δύο γιοι επισκέφθηκαν το Γ.Ν. Λευκωσίας και αφού εξετάστηκαν από τους θεράποντες ιατρούς, διαπιστώθηκε πώς ο ένας έφερε τραύμα στο κεφάλι και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ο δεύτερος γιος έφερε κάταγμα στο δεξί χέρι ενώ ο πατέρας τους κρατήθηκε για νοσηλεία, καθώς υπέστη ρήξη σπλήνας.  Σύμφωνα με την ίδια πηγή της ιστοσελίδας μας, εισήλθε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση της. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE