ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: Μαρτυρίες για υπερβολική ταχύτητα λέει ο Κιτέος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: Μαρτυρίες για υπερβολική ταχύτητα λέει ο Κιτέος

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή ο 29χρονος Αντρέας Ανδρέου.

Για ακόμη μια φορά ο ανθρωπινός παράγοντας έπαιξε καθοριστικό ρολό στην πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στον άτυχο 29χρονο Αντρέα Αντρέου από το Ακρωτήρι Λεμεσού. 

Ο Αντρέου ξεψύχησε στην άσφαλτο αφού προηγουμένως η μεγάλη κυβισμού μηχανή του, κτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να σύρει για αρκετά μέτρα.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής των Βρετανικών Βάσεων, Γιώργος Κιτέος ανέφερε πως «τα αιτία του θανατηφόρου διερευνώνται. Από τις μαρτυρίες που έχουν προκύψει, φέρεται πως η υπερβολική ταχύτητα ήταν το κύριο αίτιο του θανατηφόρου».

Να υπενθυμίσουμε πως ο 29χρονος μοτοσικλετιστής σύρθηκε για αρκετά μέτρα και κατάληξε στη μέση του δρόμου, στη δεξιά λωρίδα.

Δυστυχώς ο νεαρός ξεψύχησε στην άσφαλτο με τις προσπάθειες νοσοκόμας που βρέθηκε εκεί, να αποβαίνουν άκαρπες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΡΩΤΗΡ.: Είχε παλμούς μετά τη μοιραία πτώση – Μάχη από νοσοκόμα - Κτύπησε στο κράσπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Απαράδεκτο - Δεν μπορεί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο από τις βάσεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο θανατηφόρο στο Ακρωτήρι με θύμα 29χρονο

Να υπενθυμίσουμε πως ο 29χρονος μοτοσικλετιστής σύρθηκε για αρκετά μέτρα και κατάληξε στη μέση του δρόμου, στη δεξιά λωρίδα.

Δυστυχώς ο νεαρός ξεψύχησε στην άσφαλτο με τις προσπαθείς νοσοκόμα που βρέθηκε εκεί να απέβησαν άκαρπες.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE