ΛEΜΕΣΟΣ: Βρήκαν σφαίρες σε εγκαταλειμμένο υποστατικό – Στοχευμένες έρευνες από την Αστυνομία

ΛEΜΕΣΟΣ: Βρήκαν σφαίρες σε εγκαταλειμμένο υποστατικό – Στοχευμένες έρευνες από την Αστυνομία

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (04/04) η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας Λεμεσού για εντοπισμό όπλων και εκρηκτικών.

Η επιχείρηση από τα μελή του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων πραγματοποιήθηκε σε επτά υποστατικά στην πόλη και Επαρχία της Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού εντοπίστηκαν 50 σφαίρες πλήρης διάμετρος 9mm.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έχει ως στόχο την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE