Ευχάριστα νέα! Έρχεται ακόμη πιο φθηνό το ηλεκτρικό ρεύμα – Μάθετε από πότε θα ισχύει

Ευχάριστα νέα! Έρχεται ακόμη πιο φθηνό το ηλεκτρικό ρεύμα – Μάθετε από πότε θα ισχύει

Ανάσα για τους καταναλωτές η νέα μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κατρακυλά των χρεώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος από την ΑΗΚ συνεχίζεται και για του μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» (02/04) ο λογαριασμός του Απριλίου θα είναι ακόμη πιο μειωμένος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η μείωση στο ηλεκτρικό θα αγγίζει το ποσοστό του 8,04 % σε σύγκριση με την καταμέτρηση του Μαρτίου. Ακόμη ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι πως για τους διμηνιαίους καταναλωτές ο λογαριασμός του Απριλίου θα περιλαμβάνει μειώσεις 9,89% σε σχέση με τις μετρήσεις του Φεβρουάριου.

Με την νέα μείωση οι καταναλωτές να ξαλαφρώσουν, αφού αρκετοί είναι αυτοί που ο λογαριασμού του ηλεκτρικού τους είναι «τσουχτερός»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE